250 Euro

1
1
62 sqmtr

Përballë Filologjikut

Apartamenti ndodhet në afërsi me dyqane,shkolla,farmaci ,markete në afërsi me qendrën dhe zona të tjera të rëndësishme të kryeqytetit.Sipërfaqe e konsiderueshme e mirëorganizuar,mobilim të mirë.Për më shumë informacion mos ngurroni të na kontaktoni!

External Features

  • Ballkon