1,000 Euro

450 sqmtr

Pranë Fakultetit të Mjekësisë

Jepet me qira ambient biznesi i përbërë nga hapësira tejet të bollshme me planimetri të rregullt,lehtësisht e shfrytëzueshme për veprimtari të ndryshme,mund të funksionojë për call center,fasoneri etj.Përfshin tualet,magazinë.Dritë dhe ndriçim natyral.Për informacion të mëtejshëm na kontaktoni!