2,000

Astir
3
2000 sqmtr

Jepet me qira lokal ne Astir, siperfaqe e brendeshme eshte 1500m2 dhe verand eshte 500m2, si dhe 500m2 kend per femije i paisur me te gjitha lojrat , eshte i ndare ne hapsiren e restorantit dhe bari, i mobiluar dhe i arreduar me arkitekt, me klientel te rregullt.

Internal Features

  • Dishwasher
  • Open Fireplace

External Features

  • Balcony