1,200 Euro

1
125 sqmtr

Te kryqëzimi 21 Dhjetorit

Ambienti është i pozicionuar katin e 2 të një pallati ekzistues në zonë ku ofrohen mundësi të shumta facilitetesh.Sipërfaqe e plotë me dritë dhe diell pothuajse gjithë ditën,lehtësisht e përshtatshme dhe për aktivitete të tjera.Përfshin një tualet dhe depo.Për informacion të mëtejshëm na kontaktoni!